RSS

Bapa geram tiru aksi biawak

Kuala Lumpur: Seorang lelaki berusia lewat 20-an kini menjadi buruan polis kerana selepas ‘menggigit’ pipi anak lelakinya hingga cedera parah di rumah mereka di Subang Jaya, di sini, Jumaat lalu selepas isterinya enggan memberi wang dimintanya.

Perbuatan kejam suspek jam 11 malam menyebabkan kanak-kanak berusia setahun tiga bulan itu menerima sekurang-kurangnya empat jahitan di pipi.
Menurut sumber, sebelum kejadian suspek bertengkar dengan isterinya yang berusia awal 20-an kerana wanita terbabit tidak mahu memberinya RM200 yang dimintanya dipercayai untuk membayar hutang.

“Suspek mengancam akan menggigit anak mereka seperti biawak yang menyerang kanak-kanak perempuan di Pulau Tioman minggu lalu, namun ugutannya itu tidak diendahkan isterinya kerana menyangka suaminya hanya mahu menggertaknya,” kata sumber itu.

Menurut sumber itu, suspek terus mendesak isterinya memberinya wang menyebabkan pasangan itu bertengkar selama lebih 30 minit.



WANITA menunjukkan keadaan pipi anak yang digigit suaminya.

sumber dari
myMetro

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

6 comments:

asyu asyura novelis berkata...

Org tu mereng... Kesian bby tu. Tu bukn org tu mmg biawak!!!

Nurashikin ZA a.k.a NAZECK berkata...

Bodoh betul laki macam tu!!
Sory ayat kasar..memang patut pun, kan.
Ada ke budak kecik diperlakukan macam tu.
Sebaya baby saya budak tu.

Manan Qayyim berkata...

bapak ape la mcm tu....kejam

Jom Sertai Segmen MananQayyim : Segmen - 4 Power Bank Original untuk dimenangi

Bihah berkata...

saya dah follow blog ini kalau sudi follow balik dan lawat blog ini selalu
http://bicarabihah.blogspot.com/
terima kasih

izza berkata...

Btol.orang gila je cmtu
jemput singgah

Blo KWB berkata...

haha sengal .. mcm x boleh terima je

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...