RSS

NUFFNANGERS WHO RECENTLY VIEWED YOUR BLOG

Assalammualaikum

Hari ni nak share blogger2 yang sudi datang kat blog Cikdelima..Kunjungan kawan-kawan amatlah saya hargai...Kat Bawah Cik Delima Hadiahkan Serangkap Pantun..Yang mana pandai berpantun, cer balas cikdelima nye pantun hehehe..



Buah Selasih Buah kelubi
Di dalam dulang Hidangan Pagi
Terima Kasih Daun Keladi
Ada Masa Datanglah Blog Cikdelima  Lagi

Jom kita terjah blog kawan-kawan kita di bawah ni..Anda ingin saya terjah blog anda, just tinggalkan link di ruangan komen atau chatbox. Pasti saya terjah kembali dan klik2 kalau ada iklan yang berjoget2 dangdut atau tarian zapin..


  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

13 comments:

julia abu anuar berkata...

terima kasih cik delima....

Montana berkata...

selamat hari raya diucapkan ;-) teruskan berkongsi ya dengan pengalaman dan cerita baru..baru dapat info lebih skit kan.. ;-)

Normi Nieza berkata...

nama cik nor xder eh?hihik

Sally Samsaiman berkata...

OKAY...RAMAI...HEHEHEHE...MASYUKKK LA NNT :D

Cik Nadyya berkata...

ehhh, sy pon ade laa.. tq ^^

Suziana Ahmad berkata...

Wah... sy masuk dalam senarai

Norul Rahim berkata...

saya pon tersenarai jugak huhu ^^
thanks

zamizi jusoh berkata...

terimakasih, ada tu atas sekali...

Ahmad Zu Mal Md Rayi berkata...

Makin meriah ler kat sini ^_^

cik laili berkata...

salam perkenalan dari ciklaili.com

Noura Qifays berkata...

hehehe...name kupukupu adelah..hihiihihhi... makin betambah laa CPUV nanti..ehehehe

acik idah berkata...

okayy... hari ni acikidah klik2 lagii... :D

Mimi Azirah berkata...

ramai yg singgah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...